Zoeken naar fietsenwinkel delft

Bike Recycle Stichting Stunt.
Thuis Bike Recycle. In onze fietsenwerkplaats annex fietsenwinkel naast de Kringloopwinkel in Delft worden zwerffietsen en andere gebruikte fietsen gereviseerd en voor een vriendelijke prijs weer verkocht. Deze buurtwinkel Bike Recycle is gevestigd aan de Rotterdamseweg 404 in Delft. Bij Bike Recycle werken deelnemers in re-integratietrajecten van Stunt.
tweedehands elektrische fiets
Home Page.
De prijzen kunnen verschillen per merk, kwaliteit en toestand van de fiets. oma/opa fietsen v.a 90., 3 versnellingen stadsfiets v.a 110., 7 versnellingen stadsfiets v.a 140., We zullen altijd ons best doen om u zo goed mogelijk op weg te helpen.
brandblusser
Fietsenwinkel Delft Delfgauw Kies en test je fiets.
Winkel met testcenter in Delft Delfgauw. In onze fietsenwinkel in Delfgauw hebben we alle bekende e-bike systemen op voorraad. Van de bekende Bafang en Bosch systemen tot aan de minder bekende motoren. Ons testparcours biedt een uitstekende mogelijkheid om meerdere systemen en merken te testen.
vouwgordijnen karwei
Karlas Fietsen Bv, DELFT Sparta.nl.
Ik gaf aan dat ik bereid was te betalen voor de moeite. Uiteindelijk ben ik wel geholpen, maar op een uiterst ongezellige manier en erg klantonvriendelijk. Op 24-04-2017 1632: door Tim Klein. Zeer vriendelijke fietsenwinkel met veel keus en goede service!
website maken
Fietsenwinkel in de buurt van Delft Forza Fietsen.
Wij komen graag naar u toe in Delft zonder dat u onze fietsenwinkel hoeft te bezoeken. Heel gemakkelijk bij u aan huis in uw eigen vertrouwde omgeving de elektrische fietsen uitproberen, heel relaxed! Landelijke bereikbaarheid en wat een luxe zon rijdende fietsenwinkel.
Life-Cycle Delft Dé specialist in gebruikte fietsen.
Openingstijden van Fietsenwinkel in Delft.
Bij een fietsenwinkel Delft kunt u terecht voor een breed aanbod fietsen en fietsaccessoires. Zo kunt u bij een fietsenwinkel Delft terecht voor stadsfietsen, omafietsen, racefietsen, mountainbikes, hybride fietsen en kinderfietsen. Vaak kunt u hier ook terecht voor tweedehands fietsen en het laten repareren van uw eigen fiets.
Welkom bij Fietsplus Delft.
Aanbod gebruikte fietsen. Welkom bij Fietsplus Delft., In onze winkel, aan de Coenderstraat 4 in Delft, bieden we u een ruime keuze uit fietsen van verschillende merken. De merken die wij verkopen zijn onder andere.: TREK, MULTICYCLE, CORTINA, POINTER, DAHON en UNION.
Halfords álles voor auto en fiets. Kwaliteit én lage prijs.
Fietsaccessoires gratis gemonteerd. De Vogue Premium Dames is een luxe elektrische fiets die van alle gemakken is voorzien. De accu is krachtig en betrouwbaar, want met zijn 36 volt en 105, ampère fiets je in de eco-stand 60 tot 80 kilometer.

Contacteer ons